Vier maal vier

Hoe vier je 16 jaar van artistieke uitdagingen met meer dan 500 kunstenaars? Ook ik heb al eens een slapeloze nacht, bekende Stef Van Bellingen, artistiek directeur bij WARP tijdens zijn openingsspeech op 5 februari. Maar dan wel zo eentje waarin er schitterende ideeën ontstaan, dacht ik toen we in het winterzonnetje genoten van lekkere taartjes in kunstig gezelschap. Van 5 februari tot en met 6 maart worden de bezoekers immers getrakteerd op een prachtige tentoonstelling ten huize van Jan Buytaert en op een wandelparcours langs 40 etalages en ramen in de binnenstad van Sint-Niklaas.

WARP staat voor 16 jaar kunstenplatform. WARP staat voor tentoonstellingen in Londen, Keulen, Dublin, Den Haag, Eindhoven, Wenen, Ljubljana,… WARP staat voor talent dat uit zwermde naar Buenos Aires, Kaapstad, Beijing, New York,… maar ook dichtbij huis bleef. WARP staat voor kunstenaarsresidenties, lezingen, onderzoeksprogramma’s,… WARP staat voor vrijwilligers, sponsors en sympathisanten met een groot hart voor kunst!

Met de foto’s onderaan geef ik jullie alvast een voorproefje, maar ga zeker zelf eens kijken want WARP viert feest en dit wil je niet missen!


Ontdek hun programma op website WARP en noteer alvast deze data in je agenda:

  • Memories & Market: 20 februari: Stef Van Bellingen spreekt met Marian Hoet (Veilingshuis Phillips en dochter van wijlen Jan Hoet)
  • Parlando: 27 februari: kunstenaars en commentatoren van onze portfoliodagen aan het woord
  • Voyeurs: 27 februari: rondleiding in enkele panden van verschillende Coup de Ville-tentoonstellingen
  • Female Force: 6 maart: korte presentaties jonge kunstenaars in het teken van Vrouwendag.


2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.