Spiegel


Watch me!

Kunstwerken waarin een spiegel verwerkt zit, trekken altijd aandacht. Even de haren goed leggen, een foto nemen maar ook reflecteren. Wat kan ik betekenen door te schrijven, te spreken, te verbinden? 

Uiteraard is feedback vragen de beste manier om dit te weten te komen. Vandaar een aantal getuigenissen van kunstenaars die ik mocht ontmoeten.

Lees ook het opmerkelijke verhaal van het schilderij Blue Fever, over een galeriebezoek en een artikel die leiden naar een deelname op Watou.


Heel mooi Gwen, de juiste snaar! De perfecte toon – de perfecte wat ik wil en eindelijk mag.(Wim Apers)

Je tekst is een mooie weergave van ons gesprek.

Het was me opgevallen in het lezen van jouw artikels dat je heel mooi schrijft. Je voegt er soms poëtische noten aan toe die relevant zijn in de context. Je bent een warme persoonlijkheid.

Het prettige aan onze communicatie vond ik, was het feit dat je zelf eerder deel had uitgemaakt van de academie als student zoals je vertelde. Dat gaf een gevoel van gelijkgestemden. (Trui Demarcke)


Ik was op de opening in Watou en heb van intendant Jan Moeyaert vernomen dat mijn werk uitgekozen was door je eerste artikel dat je over mij schreef tijdens mijn tentoonstelling in de zwarte panter.   
Ik ben hiermee natuurlijk zeer blij en vooral dank ik je nogmaals van harte voor je enthousiaste schrijven !
Hoe onverwachte situaties een mooie wending nemen .(Marc Kennes)